ELCON LIGHTING - az igényes világosság

Egyedi minőség kivételes stílus

Ipari sugárzás

Ipari

Árakért és termékinformációkért kattintson a termékek gombra. 

Luxiona

Az UV-C sugárzás elpusztít minden baktériumot, vírust, penészgombát, gombát, és egyéb mikroorganizmust, ami a lámpák által kibocsátott sugarak tartományába esik. A sugárzás energiája kémiai reakciókat idéz elő a nukleinsavakban és fehérjékben, ezáltal a mikroorganizmusok elpusztulnak. Az ideális világítótest kiválasztása egyaránt függ a helyiség méreteitől, valamint a levegő paramétereitől, például figyelembe kell venni a pára- és portartalmat. A kibocsátott UV-C sugárzás káros az emberekre, ezért a készülék használatát megelőzően minden személynek el kell hagynia a helyiséget.

A lámpatestek opcionálisan mozgásérzékelővel és egyéb intelligens szabályozással együtt rendelhetőek, így hatékonyan megakadályozhatóak a személyi sérülések. Továbbá minden UV termék opcionálisan rendelhető baktericid bevonattal. A helyiség funkciójától függően 2-8 órán át szükséges alkalmazni a lámpatestet ahhoz, hogy a felületeken lévő kórokozók elpusztuljanak. A levegő fertőtlenítéséhez 15 – 20 perc működtetés szükséges. Széles választékban kínálunk lámpatesteket süllyesztett, falra szerelt, függesztett vagy állványos, illetve mobilkivitelben az adott körülményekhez igazodva. 3 m belmagasságig 1 db megfelelően választott lámpatesttel akár 18 m2  alapterület kezelhető.

A leggyakoribb felhasználási területek: irodák, nehezen szellőztethető munkahelyek, csomagolás, logisztikai, élelmiszer feldolgozás, ügyfélforgalmi területek, fodrászatok, szépségápolási helyek, öltözők. Ezen kívül műtők, sterilizáló helyiségek, laboratóriumok, gyógyszertárak, gyógyászati helyiségek, rendelők. A lámpatesteket lengyelországi gyárban gyártják, mely az ISO 13485 orvostechnikai eszközök gyártására szolgáló minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

ELCON LIGHTING

Budapest

Árajánlatkérés

Tovább