ELCON LIGHTING - az igényes világosság

Egyedi minőség kivételes stílus

Modern-minimal

Design díjat szerzett LED termékek

Modern-minimal
Alapelv: A kevesebb több - A lényeg a fény és az esztétika, mindezt modern, fiatalos, innovatív letisztult formák jellemzik, melyeket az új kor szellem alkotta.

Az általunk forgalmazott német LED termékek, több mint 50 nemzetközi design díjjal kitüntetett lámpák, köztük a red dot design díjat, if design díjat, a German Design díjat, a German Design elismerést és a Good Design díjat is elnyerték.

Rendkívüli energiatakarékos LED technológiát alkalmazva a formát és a funkciót sikeresen kombinálják termékeikben. Amelyek lehetnek akár egy csodálatos minimalista kristály vagy akár a muránói üveg és aluminium felhasználásával, egyedi formavilággal rendelkező lámpatestek. A belső felületeken dombornyomott kialakítással kombinálva varázslatosan egyedi részletgazdag látvány, rabul ejti vásárlóikat.

A modern és minimal lámpatestek gyártói több fejlesztésben is élenjárnak, így pl. a kivételes tükröződésmentes tulajdonságok kifejlesztésében vagy a LED technológia fejlesztésében, kivitelezében is. LED termékeink tükrözik a szakértelem és a művészi design egységét.

ELCON LIGHTING

Budapest

Árajánlatkérés

Tovább