ELCON LIGHTING - az igényes világosság

Egyedi minőség kivételes stílus

Original BTC - klasszikus brit elegancia

Original-BTC

Az Original BTC kézműves lámpák világszínvonalú minőségével, kifinomult stílusával bárkit rabul ejtenek. Angliában piacvezető Original BTC márkanevet viselő termékek forgalmazása. 2015-ben elnyerte a Királynő "Queens Award for Enterprise" kitüntetését.

A magas minőségű alkotóelemek, úgy, mint a bone china porcelán, antik üveg, kézzel megmunkált fémszerkezetek és az egyedi tervezésű részletek bármilyen környezet méltó ékkövei lehetnek.
Peter Bowles 1990-ben alapította meg az Original BTC Oxfordi székhelyű világítástechnikai céget, majd később megvásárolt két további céget a LED világítástechnikai gyártó Beadlight és a tengeri hajózás beszállítójaként ismert Davey Lighting gyárakart. Az export a termelés 50% -át teszi ki, különös hangsúlyt fektetve a szállodai, az éttermi és a repüléstechnikai iparra. Peter tervezi a cég termékeit Charlie fia, pedig 2012-től igazgatója a cégcsoportnak. Az Original BTC, a Davey Lighting & Beadlight termékei világszínvonalú és egyedi választékot kínálnak.

A minőség, a részletesség és az érdekes anyagok keveréke minden stílushoz illeszkedik, de főként a klasszikus brit eleganciát tükrözi. Termékeiket a legkiválóbb minőségű nyersanyagok felhasználásával készítik, maximálisan figyelve a minőségre és a desigra. Évszázados technikáktól a legmodernebb technológiákig minden lámpát kézzel készítenek és gyártanak az Egyesült Királyságban. Több gyár is található szerte Angliában, úgy mint a fémmegmunkáló, az üveg és porcelán gyárak, ezek a termékek a legkiválóbb minőségi anyagokból készülnek: akár a sokoldalú „csont” porcelánból, a legfinomabb alumíniumból, rézből, sárgarézből és vasból, kelnek életre. A fonott textilkábelek, a szatén krómozott baldachinok és a kontrasztos színárnyalatok részleteivel az Original BTC, a Davey Lighting és a Beadlight termékei egyedülállóan megkülönböztetik és népszerűvé teszik Európában és azon túl.

ELCON LIGHTING

Budapest

Árajánlatkérés

Tovább